Discontinued App

Barnas Bien

Velkommen til Barnas Bien! Bli med inn i bien Stuart sin virtuelle verden, og ta del i jakten på den ”gylne honningkrukke”! Dra på flytur i 5 ulike ...

Discontinued App

Description

Velkommen til Barnas Bien! Bli med inn i bien Stuart sin virtuelle verden, og ta del i jakten på den ”gylne honningkrukke”! Dra på flytur i 5 ulike baner, og forsøk å samle flest mulig penger på veien. Kjøp nye ting til bikuben, og se en animasjonsfilm om pengenes historie på TV-en! Barnas Bien er en morsom, underholdene og lærerik app beregnet for barn. 

Sparebanken Biens maskot Stuart har et ønske om å gi barn grunnleggende kunnskap i økonomiske prinsipper, samt få en sunn holdning til penger og sparing. 
 Grensesnittet er lett forståelig, interaktivt og all tale er på norsk! •5 baner i velkjente omgivelser •Spar virtuelle penger på ”sparebien” •Betal uventede utgifter og faste regninger •Kjøp en "sparebie”, TV, sykkel, stereoanlegg, mobiltelefon og den ”gylne honningkrukke". Appen og alt innhold er gratis.

More

Technical specifications

Version: 2.2

Size: 41.09 MB

System:

Price: 0,00 €

Day of release: 0000-00-0

Comments about Barnas Bien

*We won´t use your data for marketing purposes, we only need to check your email
We use cookies to improve our services and tailoring our ads to match your requirements and navigation habits. Accept · Read more