Discontinued App

MTG

Gillar du fordon, har ett stort teknik-intresse och skall söka till Gymnasiet? DÃ¥ skall du läsa mer om Motorbranschens Tekniska Gymnasium i vÃ¥r ...

Discontinued App

Description

Gillar du fordon, har ett stort teknik-intresse och skall söka till Gymnasiet? Då skall du läsa mer om Motorbranschens Tekniska Gymnasium i vår iPhone applikation. Ladda ner MTG-appen! I den kan du läsa mer om de olika utbildningsalternativen, hitta aktuella scheman, kolla filmklipp, nyheter och se bilder från skolan m.m. -------------------- Motorbranschens Tekniska Gymnasium är ett framgångsrikt utbildningskoncept som utvecklats i samverkan mellan motorbranschen i Göteborg och Göteborgs Stads Utbildningsförvaltning. På MTG kan du välja bland flera olika inriktningar: - Personbilstekniker - Lastbilstekniker & Mobila maskiner - Karosseritekniker - Lackeringstekniker MTG ger dig kunskaper för att du ska kunna ta plats i en modern serviceanläggning och dessutom möjligheter till en fortsatt personlig utveckling i yrket. Utbildningens utformning med teori varvad med praktik ger goda förutsättningar för dig som är teknikintresserad att utvecklas oavsett tidigare kunskaper.
 Det material du arbetar med på skolan håller hög klass. Det gäller både demobilar, studiematerial som utrustning i våra verkstäder. Med jämna mellanrum demonstrerar de olika företagen i branschen sina system och nyheter. Det gör att eleverna redan känner till dessa när de kommer ut på praktik och ut i arbetslivet. 
 För att kunna motsvara en hög nivå samarbetar MTG med ledande företag ute i motorbranschen, som förser skolan med praktikplatser. Under din tid på MTG så spenderar du mellan 20 och 40 veckor ute på verkstäder i branschen. Som MTG-elev kan du också få ersättning under praktiktiden. Vill du bli en modern fordonstekniker? Då ses vi på MTG!

More

Technical specifications

Version: 1.5

Size: 1.62 MB

System:

Price: 0,00 €

Day of release: 0000-00-0

Comments about MTG

*We won´t use your data for marketing purposes, we only need to check your email
We use cookies to improve our services and tailoring our ads to match your requirements and navigation habits. Accept · Read more