Tegnordbok 1000

Tegnordbok MINI for iPhone Appen som tidligere het «Tegnordbok 1000» har nå skiftet navn til «Tegnordbok MINI». Det er de samme tegnene, men appen har ...

QR Scan this code with your mobile device to download this app

Description

Tegnordbok MINI for iPhone Appen som tidligere het «Tegnordbok 1000» har nå skiftet navn til «Tegnordbok MINI». Det er de samme tegnene, men appen har noen nye muligheter: Du kan lage en egen favorittliste med tegn ved å merke tegnet med stjerne.
Du kan bla til forrige eller neste tegn ved å sveipe fingeren over videobildet. Det finnes nå tre utgaver av tegnordbok for iOS: • Tegnordbok MINI for iOS med 1000 tegn (denne utgaven) • Tegnordbok for iOS med mer enn 6000 tegn • Tegnordbok WEB for iOS med mer enn 6000 tegn Forskjellen på de to siste utgavene er at WEB-versjonen henter tegnvideoene fra internett hver gang du vil se et tegn. Du må altså ha internettforbindelse for å bruke den, men appen bruker mye mindre lagringsplass på enheten din. Alle tegnene i Tegnordbok MINI finnes i de to andre utgavene. Tegnene er hentet fra Norsk tegnordbok som du finner på www.tegnordbok.no. 
Statped/ Avdling for læringsressurs og teknologiutviklin utvikler Norsk tegnordbok på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet. I denne utgaven av Tegnordbok for iPhone er det 1000 tegn. 
Du kan sende tilbakemeldinger på epost til post@tegnordbok.no med “Tegnordbok for iOS” i emnefeltet. In this application you can see 1000 signs from Norwegian Sign Language.

More

Technical specifications

Version: 1.2

Size: 231.89 MB

System:

Price: 0,00 €

Developed by Statped Apps

Day of release: 2011-01-26

Recommended age: 4+

Comments about Tegnordbok 1000

*We won´t use your data for marketing purposes, we only need to check your email

Do you know how to install the app?

Download Tegnordbok 1000 free

Similar apps to Tegnordbok 1000

Tegn til Tale

Educational | iPhone, iPad

Babytegn Lite

Educational | iPhone, iPad

TegnApp

Educational | iPhone, iPad, Android

Riksmøtet

Business | iPhone, iPad

Orientering

Entertainment | iPhone, iPad

We use cookies to improve our services and tailoring our ads to match your requirements and navigation habits. Accept · Read more