Yoleo

Yoleo is een online game die kinderen op een plezierige manier stimuleert om te gaan lezen. In de game staat een boekenkast met daarin een grote collectie ...

QR Scan this code with your mobile device to download this app

Description

Yoleo is een online game die kinderen op een plezierige manier stimuleert om te gaan lezen. In de game staat een boekenkast met daarin een grote collectie populaire jeugdboeken in hybride vorm. 

 Een hybride boek is een combinatie van de tekst en het audiobestand van een (digitaal) boek. De voorlezer leest voor en tegelijkertijd volg je met een ‘karaoke-balk’ waar hij in de tekst is. Op je eigen tempo. Zo lees je samen. Voor kinderen die moeite hebben met lezen is dat een uitkomst. Met Yoleo wordt lezen dus niet alleen leuker, maar zeker ook makkelijker. 

 Kinderen verdienen punten met het lezen van de hybride boeken. Deze punten kunnen ze inzetten om hun virtuele kamer te pimpen en om nog verder te komen bij het game-onderdeel. Yoleo bevordert leesactiviteiten. En kinderen kunnen hun vorderingen en behaalde resultaten met vrienden delen. 

 Je hebt toegang tot Yoleo vanaf elke computer of tablet met internetverbinding. Thuis en op school. Zonder ingewikkelde installatiesoftware. Het platform van Yoleo is helemaal gratis. De boeken kosten € 5,99 per stuk. Je kunt van alle boeken gratis het eerste hoofdstuk lezen. 
 Yoleo is ontwikkeld door de onderwijsspecialisten van Dedicon. Zij zijn experts in het toegankelijk maken van informatie voor kinderen met een leesbeperking.

More

Technical specifications

Version: 1.2.0

Size: 17.19 MB

System:

Price: 0,00 €

Developed by Stichting Dedicon

Day of release: 2013-03-29

Recommended age: 4+

Comments about Yoleo

*We won´t use your data for marketing purposes, we only need to check your email

Do you know how to install the app?

Download Yoleo free

Other apps by Stichting Dedicon

We use cookies to improve our services and tailoring our ads to match your requirements and navigation habits. Accept · Read more